dissabte, 31 de gener del 2015

TAVERNES A FITUR

La Regidoria de Turisme promociona la nostra platja, al costat de tota l'oferta cultural, paisatgística, de natura i gastronòmica del nostre poble i de la Valldigna.

Tavernes es presenta, com en les darreres edicions, juntament amb la resta de poblacions de la Valldigna. A Madrid han acudit totes les poblacions de la Valldigna, la qual cosa permet "coordinar millor la promoció de cada una de les ofertes locals i oferir al visitant la visió d'una comarca diferenciada amb ofertes complementàries en sectors i camps diversos, com ara la muntanya i la platja; o activitats i visites culturals i històriques al costat d’altres de senderisme, festives o gastronòmiques".
Jordi Juan en FITUR en l'estand d'Águilas (Murcia). Els comentaris per als lectors.
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el responsable de Turisme, Josep Llàcer, visiten Fitur 2015 dimecres i dijous. La tècnica municipal romandrà fins diumenge en la fira per a potenciar la imatge de Tavernes entre els visitants.
Tavernes i la Valldigna es presenten dins l'estand de la Diputació de València, que enguany presenta la campanya "Província de València, l’escapada encertada".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt poc acertada la decidió de l'alcalde de promocionar el carnaval de Águilas.
La seua obligación es promocionar Tavernes

Anònim ha dit...

Això de que vaja de viajecito en la novia ho trobeu normal? Es va a treballar i promocionar Tavernes, no a eixir en els periòdics en este plà i um stand q no és el nostre. Vergonyós, havia d'estar tot el dia a l'estant de Tavernes que per això li se paga.

Anònim ha dit...

Xe, sou pitjor que els de La Cotorra. Censors mes que censors

http://diariserpis.com/index.php/opinio/item/7432-la-safor-fa-famos-el-carnestoltes-d-aguilas

Anònim ha dit...

Al final s'hau animat? Pobre Orengo, la bona que li hau posat en Gandia.

Anònim ha dit...

Perque tenim eixe alcalde si no nos serveix. Que s presente en Aaguila