divendres, 16 de gener del 2015

LA MODIFICACIÓ DE L’ORDENANÇA FISCAL GENERAL, APROVADA EL MES D’OCTUBRE NO S’ANUNCIA, NI ES PUBLICITA

Victor Borràs, exregidor d'Hisenda

Font: www.socialistestavernes.org

En la web del PSPV-PSOE  de Tavernes hem trobat aquesta noticia:

14 de gener de 2015

"Després de la bona acollida que va tindre el pagament fraccionat de l’IBI, la distribució durant l’exercici de pagament dels tributs,la rebaixa dels valors cadastrals i la baixada del tipus impositiu de l’IBI, el passat mes d’octubre es va modificar l’ordenança fiscal general per tal de fer més fàcil i còmode el pagament d’impostos als veïns de Tavernes.

La sorpresa que tenim hui, és que demà dia 15 de gener, és l’últim dia per sol·licitar la inclusió en el nou sistema de pagament, nomenat Pla Mensual de Pagament, i que fa possible que es puguen pagar tots els impostos fraccionats en quotes mensuals, sense tindre que aportar cap garantia, ni aval, ni pagar interessos i l’alcalde no ha fet cap anunci en la web, ni cap campanya de difusió, i ni cal dir el que li agrada fer anuncis del que siga, per tots els canals possibles, haguts i per haver…

El Sr. Juan continua en la seua creuada personal d’intentar amagar a tot el món la bona gestió i les propostes, sempre que vinguen fetes per part del Sr Borràs, i sempre i quan no es puga posar ell alguna medalla.

Aquesta iniciativa, va ser aprovada per unanimitat al plenari i ara amb la nova remodelació de govern ha quedat en l’oblit,de manera intencionada o no, ho desconeguem, però permitiu-nos que tinguem la nostra opinió al respecte…

La qüestió es que els perjudicats per la deixadesa del Sr. Juan són una vegada més els veïns i veïnes de Tavernes, que no podran gaudir de la comoditat de pagar còmodament els seus impostos en quotes mensuals… I encara s’atreveix a dir allò de rescatem persones?! De qui? D’ell mateix? Perquè no hi ha ningú que amague millor als ciutadans les millores a les que es poden acollir per a facilitar el seu dia a dia.

Els impostos inclosos dins aquesta modificació, són l’Impost sobre Béns Immobles Urbana, Impost sobre Béns Immobles Rústica, Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, Taxa per aprofitament especial de la via publica amb entrada de vehicles, Taxa de recollida de residus urbans i Impost sobre Activitats Econòmiques.

Les persones que s’hi acollisquen, tindran una quota mínima mensual de 50€, que es domiciliarà, i aquest pagament es realitzarà el dia 5 de cada mes.

Una vegada més es demostra que els socialistes no hem fet més que treballar pel poble mentres altres es dediquen a treballar en benefici propi."


Huí en la premsa hem llegit que el dia 15 l'actual regidor d'hisenda, Perfecto Benavent, ha prorrogat el termini fins el dia 23 de gener. Per a més informació podeu consultar la pàgina de l'Ajuntament de Tavernes o fer clic ací: 

Notícies
L'Ajuntament de Tavernes facilita als veïns acollir-se al pla mensual de pagament d'impostos municipal

Darrera actualització el Divendres, 16 Gener 2015 14:10
L'Ajuntament amplia el termini fins al dia 23 de gener perquè els veïns sol·liciten el fraccionament mensual en el pagament conjunt dels impostos i taxes municipals.
Podeu feu clic en:
LLEGEIX MÉS:L'AJUNTAMENT DE TAVERNES FACILITA ALS VEÏNS ACOLLIR-SE AL PLA MENSUAL DE PAGAMENT D'IMPOSTOS..

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos de compromis només treballen quan la oposició els diu les coses, van "ha salto de mata" o millor dit "a salto de prensa". De fet en el poble ja hi ha un acudit que diu... si a jj vols fer treballar en la prensa ho tens que publicar.

Anònim ha dit...

No se si serà aixi