dimarts, 13 de gener del 2015

CANVI DE CARTELL I DOBLE DESPESA

Diumenge passat denunciarem en aquest blog la falta de transparència del govern del Bloc-compromís. El cartell que hi havia a la piscina, unes obres per rehabilitar-la i eliminar barreres arquitectòniques, no feia referència a la Administració que aporta els diners, la Diputació de València.
També investigàrem com havia de ser el cartell i el certificat que havia de fer el secretari de l'ajuntament com a que compleix les normes. 

cartell de la transparència segons el Bloc
 Este és el resultat:
1. El dimarts 13 de  gener cap a les 18 hores, es a dir poc abans de escriure aquest article, s'ha canviat el cartell.
2. L'Ajuntament, i al seu cap l'alcalde Jordi Juan, amb el seu objectiu de "transparència" ha tingut que pagar el doble per informar de l'obra.


cartell que compleix les directrius

moment en el que canvien el cartell

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara pregunte jo, la errada del cartell qui la paga? Compromís o el poble?

Anònim ha dit...

La transparència quan els interessa o és que se'ls veu el plumero?. Ara això serà PPBLOC?. Per què si ells digueren que Agustí, l'alcalde de Benifairó, per la foto que es va fer amb el representant de la dipu era PPSOE, ara que també és una subvenció de la dipu serà PPBLOC?

Anònim ha dit...

La teu pregunta té dues contestacions. No és una errada, és la transparència del Bloc per fer-se publicitat caiga quien caiga, i està clar qui ho paga: el poble.

Anònim ha dit...

El constructor és prou arrimat a l'alcalde. Sempre van junts.

Anònim ha dit...

Sinvergüenses sense compromis si que son si, son mes dictadors que hitler.

Anònim ha dit...

Estos son capaços de posar el logo del BLOC en l'obra com estàn fent ja en les notes de premsa de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Peperets, per molts blogs pseudo-noticiaris que tingau continueu siguent els responsables de la crisis, no enganyeu a ningú...

tavernesopina ha dit...

En contestació al comentari de les 14:40. No has acertat ninguna afirmació. L'objectiu d'aquet blog és que els ciutadans de Tavernes opinen sobre temes que proposem i aquells que ens envieu i que considerem oportú publicar. Els editors de tavernesopina no participen en cap altre blog, per tant no hi ha més que un. Tal vegada t'has confós en altres que si que en tenen de tots els colors. La noticia a la qual fas el comentari està prou contrastada i pots comprovar-ho.

tavernesopina ha dit...

Hem rebut comentaris que no tenen res a veure amb la notícia o l'article, en l'EDITORIAL hem dit que podeu enviar artícles o notícies a tavernesopina@gmail.com, especialment referides a Tavernes. Si algú vol parlar de la crisi ho pot fer, però abans que s'entere bé quines són les seues causes, perquè una cosa són les causes i l'altra les mesures per fer-li front o fer-la menys agresiva als ciutadans, les quals són perfectament criticables. Per cert, nosaltres treballem i publiquem quan podem.

Anònim ha dit...

El millor de tot és q són 4 per a dur un Ajuntament, que espera la gent? El que està passant, els pregunten al plenari i ni s'enteren del que passa a Tavernes i el que no. No tenen ni idea.

Anònim ha dit...

Compromís per qui? Pel poble o per ells?? Ara això ho paguen ells de la seua butxaca??

Anònim ha dit...

Pienso :
Quien a pagado el cartel ?
Porque han quitado Diputacio de Valencia ?
Ya que solo queda el Ayuntamiento se hace responsable de lo hecho y entoces tiene que aportar respuestas con la mas grande transparencia.
Y bien visto al observador !

Anònim ha dit...

A eixe que responsabilitza no sé qui de la crise deuria de llegir un poc i veure com està el món