dilluns, 15 de desembre del 2014

L’ALCALDE DE TAVERNES PLANTA A LA CORPORACIÓ MUNICIPAL PER POSICIONAR LA SEUA CANDIDATURA AUTONÒMICA

(escrit rebut del PSPV-PSOE a tavernesopina@gmail.com) 15/12/2014
Els regidors del PSPV-PSOE a les portes tancades del Saló de plens

Ho podem dir clarament. L’alcalde de Tavernes de la Valldigna no és apte per governar aquesta ciutat. No coneix les lleis que li permeten convocar o no mocions de confiança. I a més, s’oblida (o no) dels plenaris que convoca quan té alguna cosa que, per a ell, és més important a fer.

També podem afirmar que l’alcalde està més centrat en que li ratifiquen la seva candidatura per poder ser diputat autonòmic que en solucionar i afrontar els problemes reals de la nostra ciutat. Al Sr. Jordi Juan, de la política de Tavernes l’única cosa que li importa són ell i la seva projecció a nivell autonòmic.

La prova la tinguérem dissabte passat. Un dia per al què havia convocat un plenari de viva veu. A les 13:00 h i amb un ordre del dia molt definit: Votar una moció de confiança. L’alcalde no va acudir. Va preferir estar a València preparant el seu caminet polític cap a les Corts Valencianes. Només va avisar els seus. A la resta de grups ens va fer perdre el temps. Fent palès el poc respecte que té cap el temps del altres que sembla no té ni de lluny el mateix valor que el seu.

Davant açò només podem dir una cosa: Sr. Juan, l’alcaldia de Tavernes li ve gran.

Li ve gran per dos motius. El primer perquè el senyor Juan no sap què és un funcionament democràtic de les institucions. El senyor Juan vol aprovar els seus pressupostos. Uns pressupostos electoralistes sense cap mena de dubte. I li dóna igual usar els ardits que facen falta.

La seua jugada era convocar la moció de confiança, forçar la moció de censura, i un vegada superades, aprovar automàticament els SEUS pressupostos. Però li va eixir malament.

El segon motiu pel qual diguem que li ve gran l’alcaldia de Tavernes és precisament eixe. El senyor Jordi Juan no sap com funciona la reglamentació local i fa les coses segons li venen de gust sense parar-se a pensar si pot fer-les o no.

Eixa ineptitud temerària i prepotent farà que Tavernes no tinga pressupostos en 2015, que l’ajuntament quede desestructurat gràcies al seu caciquisme i que al remat el poble quede avergonyit per les seues actuacions.

Senyor Juan, els socialistes li hem deixat un ajuntament sanejat, amb uns comptes públics transparents i clars, i amb un superàvit de 1.5 M / € . Anem a veure quina és la seva gestió a partir d’ara i com administra el bon treball que li hem deixat fet des de les regidories socialistes.

Per últim indicar que ens fa pena que el màxim representant dels ciutadans de Tavernes es burle com s’ha burlat de la majoria dels seus ciutadans. No acudir a un plenari convocat per un mateix i no desconvocat és una falta de respecte cap als representants triats pel poble.

Excusar-se en que eixe plenari no estava convocat perquè no podia convocar-se és com no prendre mesures contra una riuada perquè l’aigua no pot aturar-se. La seua obligació era desconvocar allò a la qual cosa li havia posat dia, hora i contingut.

La plantada de dissabte a tots els regidors de l’ajuntament, i pel que fa a nosaltres, ve a confirmar que tot ha estat una estratègia per fer-nos fora del govern.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Era més important anar a Valencia pels seus interessos que acudir al plenari