dissabte, 20 de desembre del 2014

CLUB DE PATINATGE. Festival de Navidad de C.P.Tavernes - 21 Dic.

(escrit rebut a tavernesopina@gmail.com el dimecres 17 de desembre de 2014)

Avui divendres l´ajuntament ha comunicat al club patinatge valldigna que no podia prestar cap equip de so per al festival que el club té previst celebrar este diumenge al pavelló multiusos del vergeret. No es prou que els deixa sense poder utilitzar les pistes durant totes les festes de nadal, perque necessita les instalacions per al festivern, que a més els deixa a dos dies de l´acte sense equip de so. Aquest equip se li va demanar per escrit el dia 24 de novembre de 2014, fa quasi un mes. Crec que es temps suficient, però va i els avisen dos dies abans.
No es la primera vegada que aquest club pateix aquest tipus de tracte per part de la regidoria d´ esports de l ´ajuntament de tavernes, que encapçala el regidor Llàcer. Es veu que té tanta feina preparant el festivern que no pot preocupar-se per altres esdeveniments que no considerarà tan importants.
El club es veu obligat a arrendar aquest equip, cosa que no li ve massa bé, perque es un club que esta començant i no pot afrontar despeses com aquesta.


Un simpatitzant del club.

http://patinajeartisticotavernes.blogspot.com.es/

1 comentari:

Anònim ha dit...

El club va sol·licitar un equip de música per al diumenge pel mati, a banda de cadires, taulers i cavallers.

Se'ls va comunicar que el diumenge l'equip d'esport i de cultura estava ocupat en activitats.

I ells entenen que l'Ajuntament els ha deixat penjats perquè l'han de llogar.
El dia 19 se soluciona partint els equips de so, i es comunica al club.

La persona que ha fet de policia avisant-vos, hauria també pogut enviar després el whassap d'agraïment per la solució donada que va remetre el club i disculpant-se del mal entés.

Mal camí preneu. Ara vorem si ho publiqueu encara que siga amb més d'una setmana de retard.