dimarts, 16 de desembre del 2014

III EDICIÓ RECOLLIDA DE JOGUETS


(rebut a tavernesopina@gmail.com)

Els Joves Socialistes de Tavernes de la Valldigna comencem aquest mes la campanya de recollida de joguets que realitzem des d’aquest col·lectiu dirigit als més menudets i menudetes.

“Un joguet, un somriure” continua sent el nostre eslogan.

Cada any trobem que molts comerços i col·lectius volen formar part d'aquesta iniciativa per la qual ens donà més forces per tal de seguir amb aquesta campanya. Ens hem trobat la grata sorpresa que aquests, sense que ens posaren en contacte amb ells, ja estaven iniciant la recollida de joguets.

Les falles tornen ha prestar els respectius casals de cada falla per a que siguen punts de recollida de joguines, sumant-se El Bar Musical i l’ExQsa Perfecta, que ja ho sigué en les darreres edicions; a més a més, de la Creu Roja, entitat a la que es destinarem els joguets recaptats, completant el cercle dels punts de recollida repartits per tot el municipi amb la Casa del Poble (seu dels Socialistes de Tavernes).

Per a aquesta tercera campanya, es podran dipositar els joguets als punts d’encontre esmenats anteriorment, des del pròxim 5 de desembre fins al 19 de desembre. Així doncs, a la vesprada d’aquest dia 19 de desembre, els Joves Socialistes realitzarem una cercavila pel municipi amb dolçaines i tabalets, passant per cadascun dels punts de captació dels joguets per a recollir-los, i poder així preparar-los perquè el Pare Nadal els puga repartir el proper 23 de desembre en les instal·lacions de la Creu Roja de Tavernes de la Valldigna.

Des de l’Agrupació Local de Joves Socialistes esperem que aquesta recollida de joguets vaja anant a menys, la qual cosa significaria que aquesta campanya no fora necessària per al nostre poble.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa dels joves socialistes de tavernes. Ja es el tercer any que colabore amb este projecte i espere que puguen dur lo a terme molts més.

Anònim ha dit...

Gran iniciativa dels Joves socialistes, compromesos amb els més necessitats. Uns joves que es menegen i lluiten per igualtats dins del poble. Felicitats

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa que els joves socialistes feren ahir a pesar de que el mateix dia d´aquesta campanya l alcalde jordi joan , quina casualitat, ix al levante acusant als socialistes de no voler pagar a les falles la cavalcada de reis de 2014. La seua intencio de desprestigiar als socialistes de cara a les falles a l´unic que benefica ahir fos a ell i per al contrari els unics perjudicats son els xiquets que han de rebre els joguets que els joves socialistes recollien ahir per les falles de tavernes.