dimecres, 10 de desembre del 2014



COMPROMÍS IMPEDEIX CONSTRUIR EL MUR DE CONTENCIÓ DEL RIU VACA.

(escrit rebut a tavernesopina@gmail.com)

          L’alcalde i el seu grup de compromís han votat en contra de la proposta del PSPV-PSOE d’incloure en el pressupost una partida per construir el mur de contenció del riu Vaca al seu pas per la ciutat.

          Cal assenyalar que la proposta va ser rebutjada per l’Alcalde i els regidors de Compromís en les reunions prèvies a la confecció del pressupost per al 2015. I com a conseqüència de la negativa a discutir el tema L’alcalde va llevar les competències de presentar el pressupost de 2015 al Regidor socialista Víctor Borràs. Posteriorment Compromís va elaborar unilateralment un pressupost sense consensuar amb ningú i el va presentar a la Comissió d’Hisenda, sense deixar que es feren esmenes.

         Degut a la incapacitat de l’Alcalde per trobar solucions i arribar a acords que no foren pegar la cabotada, el grup socialista va anunciar que presentaria una esmena al pressupost on inclouria el mur de contenció per presentar-la al plenari. Per acompanyar-la han arreplegat en 4 dies més de 1200 firmes de ciutadans que troba necessària i urgent que es faça esta inversió. 

       És curiós que, en el seu parlament, l’Alcalde diga que les inversions previstes en el seu pressupost són demandes les ciutadans i no faça cas de les més de 1200 firmes arreplegades en 4 dies que recolzen la petició dels socialistes. Es veu que els ciutadans que han recolzat la iniciativa no tenen suficient categoria per ser tingudes en compte per l’Alcalde.

1 comentari:

La tia Tonica ha dit...

Esperem que no ploga i no faja cap riuada l'any que ve, si no a vore en quina cara anirá l'alcalde a vore el mal que ha fet en les cases i els baixos del paseig Colon.