dilluns, 3 de novembre del 2014

VIVENDES PER A LLOGUER


L'Ajuntament de Tavernes disposarà de dos habitatges més per a dedicar a lloguer

(NOTICIA QUE APAREIX A LA WEB DE L'AJUNTAMENT)

L'alcalde, Jordi Juan, ha confirmat la disponibilitat de dos nous habitatges dins del Programa Extraordinari de Lloguer de Vivendes d’Interés Social. "Tenim dos nous habitatges per a sumar als quatre de què ja disposem. Les negociacions que vam mantindre amb la directora general de l'EIGE, Inmaculada Garcia Pardo, en el marc del programa de lloguer social donen fruit". 

L'alcalde, un funcionari de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) i l'arquitecte municipal, Andrés Moscardó, van visitar fa uns dies els habitatges per a valorar l'estat de manteniment i determinar si es dóna la cèdula de segona ocupació o s'hi ha de fer abans un projecte de rehabilitació. 

Els ocupants d'estos habitatges havien entregat les claus perquè abandonaren les vivendes. L'Ajuntament va avisar l'IEGE, entitat que s'ocupa de les vivendes de la Generalitat, que es va posar en contacte amb l'Alcaldia per a visitar els dos habitatges i comprovar-ne l'estat abans de lliurar les claus a l'Ajuntament perquè entren a formar part del pla de vivendes de lloguer. 

Els dos nous habitatges estan ubicats en l'edifici conegut com la Finca Roja dels carrers Benifairó i Simat. L'alcalde ha recordat que "en l'edifici hi ha quatre habitatges que rehabilitarem amb una inversió de 10.000 euros. Amb això, l'Ajuntament una vegada més assumeix competències que no li són pròpies, sinó de la Generalitat, i ho fem per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La noticia no es del tot correcta perque a més de l´alcalde, el regidor de Serveis Socials Victor Borrás i un técnic de serveis socials també acudiren a la cita, i en cap moment els anomenen. Algo gens correcte per part de la web municipal si tenim en compte que estes dues persones son responsables del área de serveis socials que es qui va mantindre les negociacions.

Anònim ha dit...

L'alcalde mentre vaja a ferse la foto per a la nota de prensa...

Anònim ha dit...

al pequeño Jordi Juan se li ha pujat al cap lo de ser alcalde

Anònim ha dit...

El mateix ha passat en la Renda Garantida. L'alcalde no vol que altres regidories prenguen protagonisme. M'agradaria que s'enterareu que ha passat en les ajudes de la renda garantida. Podeu consultar en diari serpis.

tavernesopina ha dit...

"Tavernes opina" no escriu artícles, sols ens limitem a publicar aquells que ens envieu i els que trobem en altres mitjans de comunicació. Si tens algun tema que contar, sobre la renda garantida o qualsevol altre, pots enviar-lo a tavernesopina@gmail.com per tal de publicar-lo i poder-lo comentar per part dels veins de Tavernes de la Valldigna.