dimarts, 18 de novembre del 2014

L'Ajuntament aconsegueix un important estalvi refinançant el préstec de pagament a proveïdors de l'anterior legislatura.


( article de La Veu de la Valldigna 18/11/2014)

ECONOMIA.- El regidor d'Economia i Hisenda, Víctor Borràs, ha dut al Ple una proposta per a refinançar el préstec de pagaments a proveïdors amb un estalvi molt important.

El Ple de l'Ajuntament de Tavernes va aprovar ahir la proposta del regidor d'Economia i Hisenda, Víctor Borràs, sobre el refinançament del préstec de pagaments a proveïdors que estaven pendents de pagar de l'anterior legislatura i que es va signar l'any 2012.

El regidor considera molt important este acord, ja que suposa un estalvi per a l'Ajuntament d'uns 450.000€, fins a la data de venciment, l'any 2022. El Sr. Borràs ha manifestat que "És un estalvi molt important per a l'Ajuntament i la ciutat, ja que tindrà repercussió en els pressupostos dels pròxims 8 anys. Per a l'any 2015, la reducció dels interessos serà d'uns 100.000€, que podrem destinar a finançar el taller ocupacional d'ADISVA sense reduir altres partides".

Cal recordar que el préstec es va signar per a pagar les factures pendents d'exercicis anteriors, per import de 2.607.044€, amb una duració de 10 anys i dos anys de carència. És l'únic préstec viu de pagament a proveïdors de l'Ajuntament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona feina, Víctor cada cosa que fas val per 10 de cada una del Bloc.

Anònim ha dit...

I l´alcalde s´atreveix a dir que no et guanyes el teu jornal. Estàs demostrant que si. Segueix amb la teua tasca que està siguent molt bona.