dissabte, 29 de novembre del 2014

L'AJUNTAMENT DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA POSA EN MARXA EL PORTAL DEL PROVEÏDOR


L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posa en marxa el Portal del Proveïdor

El regidor d’Hisenda de Tavernes de la Valldigna, Víctor Borràs, ha informat que l’Ajuntament acaba de posar en marxa una nova ferramenta que permetrà als proveïdors una major interrelació operativa en la tramitació i abonament de les seues factures

El Portal del Proveïdor, accessible a través de la web municipal, habilitarà els proveïdors o persones autoritzades, a través de certificat digital, a conèixer i modificar els seus registres personals, dades bancàries, consultar el model 190 (retencions del IRPF), el model 347 (operacions amb tercers per import superior a 3000 €), consultar l’estat de tramitació de les factures, i en quina fase i en quin punt exactament es troben, una qüestió que és de les que més s’atenen en els serveis econòmics.

El Sr. Borràs ha afirmat que “a partir d’ara els proveïdors tenen accés, d’una manera ràpida i eficaç, als serveis econòmics municipals les 24 hores i els 365 dies de l’any.”

Borràs ha assenyalat que la Llei 25/2013, de factura electrònica, obliga empresaris i proveïdors de les administracions publiques a remetre les factures per via electrònica a partir del pròxim 15 de gener. Amb esta plataforma, l’Ajuntament estarà en eixa data en condicions de rebre les factures electròniques.

Finalment, el regidor d’Hisenda, ha apuntat que “el temps de tramitació de la factura es reduirà de manera notable, la qual cosa suposarà un important estalvi de despeses de paper i de temps en els desplaçaments per al ciutadà. També augmentarà la transparència i reduirà les possibilitats de frau fiscal i de morositat perquè les factures se emetran en temps real.”

Font: Ajuntament de Tavernes de la Valldigna