dijous, 13 de novembre del 2014

El Bloc vol tancar l'oficina del Consell Agrari de la "Cámara Agraria"

La regidora d'Agricultura, Carmen Canet, desacreditada per l'Alcalde de Tavernes i regidors de Compromís

La veu, 13/11/2014

POLÍTICA.- La regidora d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes, Carmen Canet, ens ha enviat una nota de premsa, on indica haver-se vist desacreditada per part de l'Alcalde de Tavernes i dos regidors de Compromís, en la reunió amb el Consell Agrari local, que es va celebrar ahir mateix. Tot seguit la teniu integra.


EL CONSELL AGRARI, UN COSELL CONSULTIU, PER NO SER CONSULTAT?

Ahir vaig fer un Consell Agrari extraordinari amb un únic punt i motiu, explicar als membres del Consell Agrari la reorganització que es pensa fer des del Departament de Personal. A l'hora de començar una grata sorpresa, després de tres anys, des de l'oblidada Sessió de constitució del nou Consell, es va presentar l'alcalde, President nat del Consell, amb dos regidors, per si jo no donava una informació exacta del que es pretén.

La reorganització pretén, amb uns "arguments superflus" que cauen pel seu pes, tancar l'oficina del Consell Agrari de la "Cámara Agraria" i que s'atendrà als llauradors i a tots aquells que necessiten informació des de Cadastre a l'Ajuntament. Tot els membres del consell assistents, llevat dels representants del Bloc, han entès perfectament l'estratègia, malgrat els esforços de l'alcalde i del regidor de personal de justificar la seua decisió, la qual cosa l'ha portat a dir que l'auxiliar que atén la oficina "no té feina", i això m'ha semblat d'una desconsideració greu –per allò de ser suau- de cara a la persona que atén, dóna informació i mèdia contínuament a favor de l'Ajuntament. Aquesta regidora d'Agricultura ha exposat tal qual com ho va fer entendre i vore al regidor de personal: "La Cambra Agrària, és la casa del llaurador. La sent així pels esforços que es feren en construir-la i que indistintament qui atenga al públic, cal que residesca dita oficina on està en l'edifici dels llauradors". Insistint en què per als llauradors seria com una pèrdua més de la seua "descalabrada" situació. La decisió ha estat una decisió unilateral, sols s'ha trasmés a la Regidora d'Agricultura la informació una vegada presa, que per més que he apel·lat al sentit comú i els ha plantejat una reorganització més racional i funcional, sense la necessitat de desubicar l'oficina agrària de la Cambra Agrària. No ha hagut manera que el Regidor de personal recapitulara, ni tant sols ho reconsiderara, la decisió estava presa.

Quina és la intenció que està darrere? Tots els membres, exceptuant com he dit abans els dos de Compromís-Bloc, han continuat donant-me el seu suport i manifestant-me al seu entendre que hi havia altres intencions. Que políticament era una decisió presa amb la intenció de desqualificar-me ja que ells entenen que malgrat ser regidor de personal, el regidor que atén un àmbit "deuria tindre a dir" en una decisió que li afecta. Aquesta manera d'actuar, no és sols una manera de desacreditar-me a mi com a regidora, sino que menysprea el Consell Agrari com el què és un Consell CONSULTIU i les persones que en formen part, per donar suport a la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes, i així és com aquest els ha tractat, prenent una decisió que l'afecta de totes totes, sense tindre en compte la seva opinió. No sé si en les seues reunions internes hauran consultat els representats del seu propi partit-.

Jo com a Regidora d'Agricultura i els Socialistes en el seu conjunt, hem defensat i defensarem sempre polítiques per millorar la nostra agricultura i no prendrem mai una decissió sense escoltar abans als nostres agricultors, representats en este cas al Consell Agrari.


Enviada per la regidora d'Agricultura, Carmen Canet

1 comentari:

Anònim ha dit...

El problema es prendre decisions sense contar amb les parts afectades. Això no es consens, es autoritarisme.