dimarts, 18 de novembre del 2014

COMUNICAT PREMSA, PSPV-PSOE

TANT FAENER QUE FA OMBRA

(Escrit rebut del PSPV-PSOE de Tavernes de la Valldigna)


Dilluns 17 de novembre a les 20h ha tingut lloc un Ple extraordinari i urgent per aprovar el refinançament del préstec de pagament a proveïdors a proposta de la Regidoria d'Economia i Hisenda. Es tracta de la reducció del tipus d'interès del 5,4% al 1,18%, que va a produir un estalvi a l'Ajuntament de 456.976,69€, fins a maig del 2020.

En aquest mateix ple s'ha donat compte de la Resolució d'alcaldia del 14 de novembre, en la qual s'avoca la competència de presentar els pressupostos a plenari a ell mateix, llevant-la al Regidor d'Economia i Hisenda, el senyor Borrás.
Per a defensar el arravatar-li la competència al regidor que l'ostentava, va acusar al mateix, en una roda de premsa, de no estar treballant, de ser un mal faener i de cobrar un sou sense fer res.
Caldria parar-se i tindre en compte alguns aspectes, ací sols farem un xicotet aclariment sobre el treball de Victor Borrás en l'Ajuntament. 
Com sabeu les sessions plenàries son obertes, l'obre del dia es públic així que la següent informació la podeu contrastar.
Dels Punts, dictàmens o donar compte dels últims cinc plenaris, cal mirar quants son de la Regidoria d'Economia, Hisenda, Patrimoni i Comptes:

-Novembre extraordinari i urgent (17-11-14) : 3 dels 4 punts.
-Novembre ordinari (3-11-14): 8 dels 14 punts.
-Octubre ordinari (6-10-14): 2 dels 12 punts.
-Setembre extraordinari (2-09-14): 1 de 1 " Pressupost 2014"
-Agost ordinari: 6 de 16 punts

De 47 punts en els últims 5 mesos, 20 punts son de la Regidoria de Victor Borrás, és a dir, quasi el 50% dels punts que van a plenari en els últims mesos son de la seu regidoria d'Economia, hisenda i Patrimoni. QUI ÉS EL QUE NO TREBALLA?
Sense comptar els punts de la regidoria de Benestar Social.
Creguem que queda de manifest que el nostre Regidor treballa i molt dia a dia. 
Company continua treballant com fins ara per als teus veïns, per al teu poble! 
#Amb Victor


PSPV TAVERNES DE LA VALLDIGNA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec que durant tota la legislatura ha quedat ben clar que el regidor Victor Borrás ha treballat. Ho ha demostrat i tot el mon sap com esta la hisenda local després de tota la feina que està fent.