dijous, 13 de novembre del 2014

L'EMPRESA DE TAVERNES DON HIERRO REP EL GUARDÓ A L'EMPRENEDORIA 2014

L'empresa Don Hierro-DHO de Tavernes de la Valldigna ha estat guardonada amb el Premi a l'Empresa Emprenedora 2014 per part de FEMEVAL (Federació Valenciana d'Empresaris del Metall).

El lliurament del premi ha tingut en la seu de FEMEVAL, en un acte presidit pel Conseller d'Economia i Indústria, Máximo Buch, i ha comptat amb l'assistència de José Vicente Morata, President del Consell Superior de Cambres de Comerç de la C.Valenciana; José Vte. González, president de Cierval; Salvador Navarro, president de CEV, i Vicente Lafuente, President de Femeval.

El guardó ha sigut arreplegat pels Germans Roselló Ciscar, fundadors i gerents de l'Empresa.

Aquests Premis representen el reconeixement de la Federació al bon fer de les empreses i al seu compromís amb el desenvolupament del sector metalmecànic

L'empresa Don Hieroo-DHO ​ de Tavernes ​està immersa en una Política d'Internacionalització ​i ​ I + D​ , la qual cosa li ha servit per a sortejar la crisi i afermar-se en els mercats exteriors, amb un notable augment de llocs de treball creats​ en la comarca.

Fruit d'aquestes polítiques ha sigut el desenvolupament del Sistema ABRASAME, graelles de nova generació per a les barbacoes, que eviten els riscos sanitaris de les graelles tradicionals de filferro.

Diariserpis 13/11/2014

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona a Don Hierro, almenys hi ha una empresa a tavernes que va prosperant.Ja en queden ben poques.