dissabte, 15 de novembre del 2014

RODA PREMSA DE VICTOR BORRÀS, 14/11/2014

(video rebut a taverrnesopina@gmail.com)
El regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, el socialista Victor Borràs, ha fet pública la decisió de l'alcalde de Tavernes, el nacionalista Jordi Juan, de retirar-li les atribucions d'elaborar els pressupostos.



Segons Borràs, tot va vindre pel desencontre d'ambdós a l'hora d'afrontar les inversions per fer el mur de contenció del riu vaca, una obra que el socialista vol escometre ja i que, segons Victor Borràs, l'alcalde prefereix allargar-la en el temps.

Per a Victor Borràs, aquesta decisió és clarament electoralista. Segons ha dit, que els propis membres de Bloc-compromis li ho varen advertir.

Borràs no entén com Jordi Juan mostra el seu orgull davant el que s'ha aconseguit en matèria econòmica a l'Ajuntament i al mateix temps li retira a ell les competències pressupostàries.

Borràs ha comparat l'actitud de Jordi Juan a la de un conegut anunci de joguets: "aceptamos pulpo como animal de companya o me'n porte el joc" i ha afirmat que l'alcalde confon leialtat al pacte amb deixar que ell faja amb els diners de tots el que li dóna la gana.

Ara, segons Victor Borràs, la pilota està a la teulada de l'alcalde i del seu grup. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara Jordi Joan diu que el regidor d´hisenda no havia complit amb les seues obligacions de preparar el pressupost i que ha tingut que fer-ho ell . A veure si es pensa que som tontos. Tots deurien saber a Tavernes que Victor Borrás ha complit sempre amb les seues tasques de regidor de Hisenda, inclós preparar els pressupostos, dels quals tant ha presumit Jordi Joan quan li ha interessat.

Anònim ha dit...

Es clar que estem a sis mesos de les eleccions i a Jordi Joan ja no l´interessa que la gent reconega la feina en materia de Hisenda que ha fet Victor Borrás. Vol colocar-se ell totes les medalles.Igual que fa amb tot el que passa a l´ajuntament.

Anònim ha dit...

Que haurà fet mal jj que en acabar el plenari de huí ha eixit per la porta de darrere,si que es veu que sap que ha fet coses mal i a traïció.