dijous, 30 d’abril del 2015

A tavernes no som tots igual?



(escrit i foto rebuts a tavernesopina@gmail.com)

A aquesta foto s'observa la entrada a una vivenda situada al camí marenys a la urbanització de la sardina. Aquesta vivenda no disposa de gual per a la entrada de vehicles però si que li ha permés l'Ajuntament la construcció d´una rampa per a vehicles ( obra que no crec que siga molt legal) després de haver asfaltat de nou tot eixe carrer. I com dic a pesar de no disposar de gual.

El fet de preguntar-nos si som tots igual es perquè el regidor de compromís de qui depèn aquesta àrea, per tant responsable de que hi haja guals a totes les entrades de vehicles de la població , ha deixat que a la vivenda d'un familiar del cap de la policia no es complisquen les ordenances municipals. Per això la meua pregunta inicial de si a Tavernes som tots iguals.

Aquest fet demostra que està fents el govern del senyor Jordi a Tavernes. Eixa honradesa de la que tant presumeix crec que amb fets com aquest queda clar que no es així, ací hi ha gent que hem de pagar el gual i altres no. I el pitjor de tot es que el cap de la policia es també responsable de fer complir dita ordenança municipal, però es veu que la seua família esta exempta de complir-la.

Un veí que fa més d'un any que veu com a eixa vivenda no es compleixen les ordenances municipals a la vista de tots.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Es veu que no. I eres el jefe de la policia o familiar seu ja pots fer el que et done la gana. Tot això amb el "visto bueno" de l'alcalde que no posa remei.

Anònim ha dit...

La rampa tindria que estar pintada de groc i, per supost, tindre una placa i pagar la corresponent taxa com fan tots els veins.
Casualitat que un familiar del jefe de la policia no el tinga o gran pillada?
Esperem que l'alcalde done explicacions.

Anònim ha dit...

Per poder creuar l'acera amb el vehícle cal tenir gual.

Anònim ha dit...

El gual és i"gual" per a tots? A vore si fera jo això en ma casa el que em costaria! Aixo no es deu d consentir.

Anònim ha dit...

En eixa vorera hi ha altres vivendes amb rampes i sense gual.
Que està pasant? Que fa la policia de Tavernes?