diumenge, 10 de maig del 2015

Col·locació de pancartes electorals.





Altra prova d'autoritarisme i privilegi que atorga el sr Juan al seu partit ara en temps de campanya, serà que Compromís no ha rebut la normativa municipal respecte a la col·locació de pancartes i cartells electorals, o es que com a partit de l'alcalde ells poden passar-se-la per el forro? El sr Juan hauria de ser el primer en complir la llei i fer-la respectar dins del seu partit. Al igual que utilitzar el coloret de Compromís en articles amb el nom de regidories de l'Ajuntament, VERGONYOS!!!
(escrit i fotos rebudes a tavernesopina@gmail.com)





7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentre els diferebts partits politics es preocupen per reservar o aconseguir els millor llocs on creuen que poden posar els seus cartells el partit de Compromis, autoritzat per el caudillo Jordi Juan, col.loquen les seues pancartes i cartells el.lectorals on es dona la gana. Les diferents queixes queden preaentades a l'ajuntament pero en este NOU govern com es sobradament sabut otorguen privilegis als que els dona la gana. Segurament, com marca la llei, estes pancartes seran retiradea deixos llocs pero ja s'han trobat un cap de setmana de publicitat il.legal amb el consentiment del sr alcalde. "Igualtat, transpariencia, participacio, pero sempre dels mateixos" si no eres de Compromis en este poble no pintes res!!!!

Anònim ha dit...

No entenc....realment on esta el problema??...unes faroles valen i altres no??

Administrador Quadern ha dit...

En els fanals d.eixe tipus està prohibit segons ordenança

Anònim ha dit...

Els de Compromís pasen de la normativa.
Les normes son per als altres.
Ells pejen els cartells on els dona la gana, apeguen cartells on els dona la gana, porten els gosos a l'arena o els passegen sense bosal...
Son la casta i fan els que els dona la gana.
Que que?

Anònim ha dit...

Les gorres que va regalar l'ajuntament en la jornada de senderisme tambe eren de color taronja com el desl cartells i el logo de Compromís.
Amb els diners de tots es fan propaganda ells.

Anònim ha dit...

vaja exemple del partit de l'alcalde. TODO VALE! ala, a penjar banderoles on ens dóne la gana, sense respecte no es va a cap lloc.

Anònim ha dit...

Recordarán els socialistes totes estes coses despres de eleccions? O tornaran a pactar?