dijous, 30 d’abril del 2015

Zona verda a la Platja

(escrit i fotos rebuts a tavernesopina@gmail.com)


Es curiós que el senyor Jordi Joan ens vullga vendre un projecte de regeneració del Llac de la Goleta i que no siga capaç de gestionar el manteniment actual del Parc del Llac. O es que també voldrà posar gespa artificial a eixa zona ? Així podrà seguir donant li contractes a la empresa del germà de la regidora de contractació LLum .Tot el verd que s'observa a les fotos, no s'equivoquen no es gespa, son males herbes. La gespa ja ni existeix a moltes parts del parc. A la zona del jocs infantils l'any passat dita empresa va replantar la gespa i a dia de hui sols existeixen males herbes.

Estem en plena primavera i en lloc de hi haure una zona verda on la gent que va a la platja puga gaudir sols hi ha males herbes. La falta de manteniment d'aquest parc es així pràcticament durant tot l'hivern.

I jo pense que com pot dir nos que vol fer tantes coses per regenerar el llac i el seu entorn si no es capaç de realitzar el manteniment mínim que el Parc del Llac necessita. Està clar que son tot propostes electoralistes per a eixir en les fotos, que mira que li agrada, però es incapaç de portar la gestió bàsica d'una part del poble que utilitza moltíssima gent i que fa molts anys que està ahí. Com poden ser ell i el regidor responsable de l'àrea de manteniment dels jardins tant deixats en les seues funcions.

Jordi Joan deuria pensar més en gestionar correctament el nostre poble i deixar-se de tanta foto publicitària.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si fan el favor d'arreglar les coses com forme toca, que es veu que nomes fan lo que volen

Anònim ha dit...

Van a bot de matoll