dissabte, 11 d’abril del 2015

APROVAT EL PROJECTE DEL COL·LECTOR DE LA PLATJA



El passat dimecres 8 d'abril es va aprovar al plenari de l'Ajuntament de Tavernes el projecte del col·lector de la platja.

Aquesta obra, tant necessària per a Tavernes, en especial per a la platja, costarà 2,7 milions d'euros que es pagaran durant tres anys i amb diners de l'Ajuntament. L'obra evitarà les inundacions que es produeixen a l'Avinguda de la platja de Tavernes.

El col·lector es situarà per baix de l'Avinguda Blasco Ibáñez de la platja i desaiguarà al canal, aquest comunicarà amb el col·lector de l'Avinguda fet en el 2011 amb una subvenció de la Generalitat.

El grup popular va criticar aquesta actuació indicant que en el 2011 es va fer en subvenció el col·lector de l'Avinguda i ara s'ha de fer amb diners de l'Ajuntament. El que no va explicar es per què van començar "la casa per la teulada i no fer primer els fonaments". La contestació tots la sabem: venien eleccions i el més vistós era el que van fer; però l'avinguda tenia un col·lector sense eixida.

Víctor Borràs del grup socialista, recordem la prioritat que va donar a aquesta obra i a la del mur del riu en els pressupostos per a enguany, va anotar que es revisaren les qüestions d'accessibilitat i vials
Per la seua part l'alcalde Jordi Juan va indicar que ara tenien els permisos que estan demanant des de l'any 2011. Recordem que l'excusa l'any passat era que no hi havien diners, la qual cosa li va rebatre el exregidor d'hisenda Víctor Borràs i que hi havia possibilitat de construir-lo i dotar per a l'any 2015 una partida en els pressupostos. Al final la solució és pagar-lo en tres anys i començar les obres en octubre del 2015 després de l'estiu.


FELICITEM A TOTS ELS GRUPS POLÍTICS PER HAVER DECIDIT FER AQUESTA OBRA

Levante (11/11/2014)
El Grupo Socialista plantea incluir 800.000 euros en el capítulo de inversiones en el presupuesto y el Bloc-Compromís pide tiempo para meditar. El concejal Victor Borràs dice que es una obra «estratégica».
El Bloc-Compromís propuso otras inversiones para el municipio en el presupuesto de 2015 y dejar para la próxima legislatura el colector de la playa, pero ayer acepto estudiar detalladamente la propuesta de los socialistas, que permitirá iniciar y terminar las obras en cuestión de meses, dado que los proyectos ya están redactados y técnicamente no se trata de una obra compleja.
Según señaló ayer el concejal socialista Victor Borràs, todos reconocen que las inversiones propuestas por el Bloc son necesarias, pero añadió que el colector de la playa es "una actuación estratégica para el futuro de la ciudad" y que es "absolutamente prioritaria".
Borràs, que es responsable de Hacienda, añadió que " no se puede promocionar turísticamente una playa que después ofrece una pésima imagen si se producen lluvias fuertes", de ahí que haya trasladado la cuestión al debate en el seno del Gobierno Local.
Según señalo el representante socialista, los dos grupos políticos se han dado dos días para estudiar la cuestión....
La avenida de la playa se inunda con lluvias intensas que dejan apenas 20 litros por metro cuadrado, algo que ha ocurrido en varias ocasiones en el último año.