dilluns, 23 de març del 2015

Bernat Pérez Martínez, un atleta de Tavernes.

Pau Roig, Alex Meri, Maria Evangelista, David Meló (darrere), Bernat Pérez, Ivan Duarte i Ivan Martínez.

El Club d'atletisme Safor Delikia Sport va estar representat per 4 atletes al Campionat d’Espanya Cadet en Pista Coberta celebrat a la localitat catalana de Sabadell.

El més destacat de l’expedició del club va ser l’atleta de Tavernes de la Valldigna, Bernat Pérez Martínez, que en el seu debut en un nacional aconseguia colar-se en una final i acabar en 5é lloc en la prova dels 300 metres llisos.

L’atleta dirigit per David Meló, aconseguia ser 3er en la primera de les 3 semifinals amb 37.49, el que li donava accés a la final classificant per temps. Ja a la final, Bernat partia pel carrer 1, el carrer més complexe de córrer en tenir les corbes més tancades i sense peralt. Així i tot, l’atleta valler va donar el màxim per acabar 5é amb 38.01, en una cursa guanyada pel murcià Juan González que batia el rècord d’Espanya de la categoria amb 36.02. Bernat també va participar en la prova dels 60 metres llisos, on arribava fins a les semifinals, després de ser segon en la seva eliminatòria (7.42) i 8é en la seva semifinal (7.66).