dimecres, 11 de març del 2015

L'ALCALDE BUIDA LA CAIXA EN TAN SOLS DOS MESOS



L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha hagut de demanar un préstec per poder pagar a proveïdors, sols dos mesos després que Victor Borràs deixara en caixa més de 1.250.000 euros. La bona gestió del regidor socialista al llarg del últim tres anys ha permés passar d'una situació de fallida a un superàvit que permetrà afrontar inversions al llarg d'aquest any.

Aquesta bona gestió es referendada pel mateix alcalde en el seus comunicats i presentacions, on destaca sobre tot la llavor realitzada per regidor socialistes en l'economia de l'ajuntament.

Abans del passat 11 de desembre, quan l'alcalde va decidir expulsar del govern als regidors socialistes, els proveïdors cobraven amb normalitat i no feia falta ninguna pòlissa de tresoreria per afrontar els pagaments. Segons els socialistes de Tavernes "podem dir que hem sabut gestionar l'Ajuntament como ningú ho ha fet fins ara, deixant-lo totalment sanejat".

Pel que es refereix a la diferència entre ingressos i despeses, aquest any l'Ajuntament ha ingressat 700.000 euros menys del que han pagat. Això ha passat perquè l'Ajuntament ha fet front a la liquidació del la concessió del pàrking, amb una despesa extraordinària de més de 1.780.000 euros. Si això no haguera passat la diferència seria positiva en més d'un milió d'euros.

Segons Víctor Borràs, el romanent de tresoreria es manté en saldo positiu i esta segur que la gestió dels socialistes és la que millor pot solucionar els problemes de Tavernes i posar a la ciutat al front de la comarca.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara és nota la nula capacitat de gestió de l'alcalde.

Anònim ha dit...

Exacte, ni té idea ni la tindrà, com a molt que sume 1+1...que són els regidors que trauran!

Anònim ha dit...

L'alcalde que es dedique a sumar 1+1 perquè ja ha quedat demostrat que no està a l'altura de ser alcalde. Que madure abans de pegar pataletes i es dedique a ferse selfies en la novia.