dissabte, 7 de març del 2015

AL FINAL HEM ACONSEGUIT

Per Lara Romero.


Des de fa anys els responsables de turisme venen dient que cal diversificar l'oferta de la Comunitat Valenciana i oferir al visitant alguna cosa més que sol i platja. Aquestes darreres setmanes els nostres polítics s'han posat a treballar de valent per eixe aspecte i han posat el nom de la nostra terra al cap davant de la llista d'èxits.

A tots ens ha semblat patètic "El Caloret" de Rita. Em consta que a molts militants del PP també. Però per a Tavernes aquestes coses de la capital ens impedeixen veure l'esperpent en el qual viu immers el nostre ajuntament.

Tenim un alcalde que no governa, perquè no pot i perquè no sap. Un alcalde que ha convertit cada plenari en un espectacle i que camina per l'Ajuntament creient que és el sheriff Will Kane i està "solo ante el peligro", que representa la voluntat popular, que és infalible, que després d'ell vindrà el diluvi, que és qui més sap, més mana i més tot..., però no és així.

A la darrera sessió plenària, Jordi Juan va tornar a demostrar quina és la seua manera de governar i quina és la seua capacitat per a gestionar Tavernes, la seua i la del seu equip. Perquè el paperot que va fer el regidor d'hisenda, Perfecto Benavent (no tan perfecto) va ser dels que es recordaran durant molt de temps. Ningú no entén les presses que hi va haver fa dos mesos per aprovar uns pressupostos, cada dia està més clar que era una estratègia per fer fora del govern als seus socis. Ningú no entén els embolics de les propostes, la falta de planificació i fins i tot de vocabulari tècnic (un projecte no és un estudi i un estudi no és una proposta) però sobre tot ningú no entén 

com un regidor, Víctor Borràs, expulsat fa dos mesos del govern (amb tot el seu grup) haja de ser la persona que aclareixca un punt del plenari, concretament una modificació de crèdit, per que ni el Sr. Benavent, regidor d'hisenda, ni la Sra. Sansaloni, regidora de contractació, ni el Sr. Alcalde, siguen capaços de explicar la proposta feta per ells; evidenciant el seu desconeixement en matèria pressupostària i econòmica.

Per últim no voldria acabar esta reflexió sense parar atenció en tots eixos noms d'amics, familiars i coneguts que segons populars i nacionalistes treballen a, o per, l'Ajuntament del meu poble. Familiars , amics i coneguts d'uns i dels altres, de Vidal i de Juan... com va dir Jaume I a Portopí: "Vergonya cavallers! Vegonya!"

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Un 10

Anònim ha dit...

Esta es la realitat del govern de jordi joan i no la que ell esta venent a les xarxes socials i per tot arreu de que es la perfecció en persona. Cinc regidors no reflexen la voluntat de un ajuntament on hi han desset.

Anònim ha dit...

Es la estrategia de Compromís. Fer creure que Jordi és una víctima, un martir per tapar la seua incapacitat i no haber fet res en 4 anys.

Anònim ha dit...

Més d'una persona hauria d'aprendre a ser la mitat de clara. Molt bé. Eixes paraules són clares i amb contundència.

Anònim ha dit...

Molt bona reflexió, gent així de clara fa falta a Tavernes.

Anònim ha dit...

El meu comentari anterior no era bo?
Ho repetisc: No s'entén l'article.
No serà questió de censura.

Anònim ha dit...

Si no s'entén l'article serà perquè no vols entendre el que està passant al poble, que és ben greu. Un regidor que no sap explicar-se, una regidora que contracta l'empresa del seu germà per 106.000 Euros i un alcalde que es pensa que sols ell pot tirar endavant un ajuntament. Damunt va de víctima...pobret... Si no té la majoria que no impose el que no convinga al poble. Només saben que manipular i vendre castells d'arena en l'aire...que no van a cap lloc. També podrien juntar-se amb podemos, són tants grups polítics que un més, per tal de captar més vots, no pasaria res. Així i tot, mireu el resultat, una minoria que no sap gobernar.