diumenge, 20 de setembre del 2015

JORDI JUAN VISITA LES JJ


Hem llegit en el Levante una notícia referent a les JJ aparegudes al Parc del Llac de la Goleta que ens fa escriure aquestes paraules.
Resulta que el periodista, millor dit "el periodista" apunta que aquesta acció un tant gamberra insinua que és amb intencions polítiques. En aquest article s'informa que l'Ajuntament va enviar dos operaris a tallar la brossa i que els dos han negat fer les dos J. Mireu la foto i voreu que deixaren un quadre amb la brossa més alta, senyor periodista per a què seria eixe quadre? Per a dormir els patos?
En el facebook l'alcalde de Tavernes no sap si l'artista estava pensant en les seues incials ( no ho creu). Ens voldrà fer creure que és Jorge Javier o Juan i Junior?



En alguns comentaris al facebook de l'Alcalde destaca uno que insinua que algú estarà buscant feina i vol demostrar el que sap fer. 

No volem treballar per al govern municipal però anem a donar-li una contestació que haguera pogut dir com a Alcalde de Tavernes i primera autoritat del poble, i no quedar com un xiquet donant eixes respostes al facebook:
"Acabe d'anar a vore la gamberrada que han fet al Parc del LLac i vullc deixar clar que em pareix una falta de respecte a la meu persona i al poble de Tavernes, en cap moment he manat fer aquesta gamberrada i anem a averiguar qui ho ha fet i a prendre les mesures escaients. He ordenat als operaris municipals que no més puguen acaben de tallar la brossa i la deixen igualada"















5 comentaris:

Anònim ha dit...

Lalcalde en conter descriure tanta tonteria i justificacio en el seu facebook, lo q te que fer es mirar el poble que esta fet una gorrina i pensar un poc on van els nostres impostos, no a q 4 de lajuntament es dediquen a ferli eixa xorrá. Pq es una xorrá, i damunt a qui vol culpar? Xe, si es veu que esta tot el cesped tallat menos eixe cuadro, que he anat jo en la maquineta de tallarli en moño al gos? Va perfavor, serietat

Anònim ha dit...

Si home, van a voreu i no manen que ho lleven!!?? Jo pq tenim que tindre eixes dos J en un parc municipal del poble? Estem locos?

Anònim ha dit...

Mare meua que grande Jordi, con dos c... vas a voreu i a recrearte pero no ho lleven! Ole tu

Anònim ha dit...

Artista? Mira pues que el lloguen pero en sa casa, que aixo ho paguem tots. Açò supera la ficció!

Anònim ha dit...

Yo no eu llevaria , es mes netejaria les pintades fetes fa unes setmanes (carrer N`violant de H`ongria)que els graciosos de turno pinten en les despsdides ,mes intentaria saber qui son i que les borraren ells.